home | Luxe | Exclusief | Wellness | M.I.C.E. | Services | Egypte Special | Contact
Samen reizen boeken vanaf uw bank met online Reisbureau AllTravel Vakantiereizen
Consultant Helpline
contact hotline AllTravel

HOT-LINE:
Afspraken
Informatie
Boekingen

Tel.

Wellness Breaks

Perfecte dagen vol beauty, fitness en wellbeing

Wellness breaks zijn health & beauty arrangementen op slechts enkele uren vliegen of naar wellnessbestemmingen welke u met uw auto kunt bereiken. Er zijn verrassende wellness hotels en beauty spa's 'dicht bij huis'.

Gezicht en lichaam, anti-stress massages, olijventherapieën, ayurvedische wellness packages en veel meer beauty & fitness programma's in een sfeervolle omgeving midden in de natuur of aan het strand zijn mogelijk met onze wellness breaks.

Ontsnappen tijdens een wellness break

U wilt er gewoon een lang weekend of een weekje tussenuit, alles vergeten, aan uzelf denken en volledig ontspannen. Dit is allang niet meer exclusief voorbehouden aan de vrouw, maar kan samen of zelfs voor de man alleen!

Belangrijk tijdens zo'n 'wellness escape' zijn voor u; kwaliteit en service gerichtheid, klantvriendelijkheid en een uitstekende SPA faciliteit. Wij voegen hieraan toe: sfeervolle kamers in een kleinschalig hotel of resort, voldoende mogelijkheden om zelf iets te ondernemen en goed(e) restaurant(s) in uw wellness accommodatie.

Wellness Breaks bestemmingen

Spa bestemmingen treft u met mediterrane, aziatische en exotische invloeden. De kuren en behandelingen zijn er voor hem & haar en u heeft de keuze uit diverse trends en eeuwenoude wellnesstechnieken.

Onze selectie wellness bestemmingen voor uw wellness-break 'dicht bij huis' bestaat uit bekroonde wellness hotels en kleine intieme wellbeing spa's.

Wellness Breaks boekt u bij een specialist

AllTravel Consultancy is een absolute expert op het gebied van bijzondere en luxe wellness reizen. Wilt u meer weten over health & wellness reizen met de mooiste - en beste - beauty spa's en wellness centra? Onze travel consultants zullen u graag adviseren en samen met u uw wellnessvakantie op maat samenstellen. Wellness reizen in stijl doet u met een absolute specialist!


Vraag uw WELLBEING BREAK prijsvoorstel op maat


Back

U heeft in de door ons aangeboden reizen nog niets passends gevonden en / of u wilt meer informatie ter voorbereiding en planning van uw vakantie?
Stel hier uw vraag, en in nauw overleg met u kunnen wij uw reis samenstellen.