home | Luxe | Exclusief | Wellness | M.I.C.E. | Services | Egypte Special | Contact
Samen reizen boeken vanaf uw bank met online Reisbureau AllTravel Vakantiereizen
Consultant Helpline
contact hotline AllTravel

HOT-LINE:
Afspraken
Informatie
Boekingen

Tel.

Wellness Arrangementen

Wellness reizen en ontspannende vakanties in geselecteerde spa resorts met interessante aanbiedingen

Exclusieve Wellness in Boston

Na een ontspannen vliegreis in Business Class of First Class naar Boston, volgt een luxe transfer in stijl naar het mondaine en exclusieve Maharishi Vedic Health Center at Lancaster. Ayurveda behandelingen en therapieën omgeven door de luxe van dit vijfsterren landgoed. Volledig uitgerust en vol nieuwe energie reist u vervolgens naar het Mandarin Oriental Hotel Boston. Hier kunt u nog enkele dagen in alle vrijheid genieten van theaters, restaurants, winkels en de faciliteiten van uw vijfsterren hotel.

15 Daagse Ayurveda reis en Dode Zee wellness verblijf

Laat uzelf verwennen tijdens een van onze 'ayurveda reizen' naar Sri Lanka. Hier volgt u traditionele ayurvedische behandelingen op maat. Een beetje cultuur wordt niet vergeten. Vier dagen in een jungle lodge midden in de Culturele Driehoek, waarna u vier dagen verblijft in het Ayurveda Health Resort van de ayurveda dokter Hetticoda. Uw thuisreis onderbreekt u vervolgens om enkele dagen te genieten van de Dode Zee en de wellness spa van uw resort. Een 'wellness-special' inclusief alle behandelingen en excursies.

7 Daagse Wellness vakantiereis naar Chiang Mai (Thailand)

Wilt u kennismaken met wellness en daarnaast wegdromen in een authentieke omgeving zonder alle moderne comfort te missen? Lees dan meer over deze luxe wellness reis naar Thailand. Een reis in Business Class en naar keuze met overnachting in een Colonial Suite of DeLuxe Villa. De wellness behandelingen zijn tevens inclusief.

Lees details Dhara Dhevi Wellness Aanbieding Chiang Mai

Wellness verwenreis naar het betoverende Bora Bora (Frans Polynesië)

Wegdromen in uw bungalow boven het water met ontspannende en verzorgende wellness behandelingen in de wellness & beauty spa van misschien wel het meest tot de verbeelding sprekende resort in Frans Polynesië

Health & Beauty vakantie in Italië

Genieten van de bijzondere atmosfeer van Italië is al een weldaad, maar tijdens deze health & beauty vakantie vindt u rust, ontspanning en persoonlijke aandacht tijdens heerlijke wellness behandelingen in een van de beste spa-resorts in Itali&eauml;. Een 8-daagse reis naar het *****deluxe Fonteverde Natural Spa Resort waarbij u centraal staat en waar de balans tussen natuur, accommodatie en activiteiten u zeker goed zal doen.

Lees details Fonteverde Natural Spa Resort Wellness Aanbieding Toscana


Vraag uw travel consultant om een wellnessreizen voorstel op maat


Back

U heeft in de door ons aangeboden reizen nog niets passends gevonden en / of u wilt meer informatie ter voorbereiding en planning van uw vakantie?
Stel hier uw vraag, en in nauw overleg met u kunnen wij uw reis samenstellen.