home | Luxe | Exclusief | Wellness | M.I.C.E. | Services | Egypte Special | Contact
Samen reizen boeken vanaf uw bank met online Reisbureau AllTravel Vakantiereizen
Consultant Helpline
contact hotline AllTravel

HOT-LINE:
Afspraken
Informatie
Boekingen

Tel.

Thalasso Reizen en Thalassa-therapieën

Thalassa Wellness Vakantiereizen naar kwalitatieve Thalasso Spa's.

Thalasso reizen beperken zich allang niet meer tot Frankrijk of Tunesië. Wereldwijd zijn er zeer goede thalasso spa's waar uw 'wellbeing escape' zowel heilzaam als ontspannend is.

Om de - voor u - juiste thalasso-bestemming te kiezen is het belangrijk om het doel van uw wellnessvakantie of gezondheidsreis te weten. Elke geslaagde wellnessreis en thalassa-vakantie is een combinatie van de juiste bestemming, te volgen thalassotherapieën en dat u zich thuisvoelt in het door u geselecteerde thalassospa hotel.

Thalassa Spa's en Thalasso bestemmingen

  • Tunesië, Cyprus, Jordanië, Griekenland, Italië
  • Duitsland
  • Exotische bestemmingen: Mauritius, Seychellen, Maldiven, Tahiti (Frans Polynesië)

Wat is Thalasso?

Het woord thalassotherapie bestaat uit het Griekse 'thalassa' (=zee) en 'therapeia' ( afgeleid van 'therapeuein' = behandelen ) en definieert het therapeutische gebruik van zeewater en haar bestanddelen.

De thalassotherapie bestaat uit meerdere preventieve en heilzame behandelingen, die in een speciaal kuuroord aan zee, onder toezicht van een arts, uitgevoerd worden.

Deze behandelingen bestaan uit de combinatie van zeelucht, zeewater, algen, modder, zand en alle andere substanties die hier direct uit worden gewonnen.

Sinds Hippocrates, Plato en Avicenna weet men al dat de zee genezende krachten heeft. De moderne wetenschap heeft uit deze eenvoudige kennis de thalassotherapiekuur ontwikkeld. Een serie van technieken die gezondheidsvormend en aangenaam op het menselijk lichaam werken. Al deze technieken hebben de fysiologische eigenschappen van het zeewater als basis.

Hoe ziet een dag thalasso-kuren eruit?

  1. Op de eerste dag wordt u uitgenodigd om de centrum arts te bezoeken. Deze onderzoekt u en neemt met u uw wensen door. Er volgt een behandelplan op maat.
  2. De behandelingen duren ongeveer 20 minuten welke over een halve dag worden verdeeld. Dit kan in de ochtend of in de middag zijn. Bepaalde basisbehandelingen zullen dagelijks plaatsvinden (bijvoorbeeld bruisbaden en massages).
  3. De kuurgasten hebben veelal vrij toegang tot het zeewater zwembad, de jacuzzi, de sauna en de rustruimtes om de tijd tussen de diverse behandelingen aangenaam door te brengen.

Typische behandelingen van de thalassotherapie zijn; algenbaden, algenpakkingen, douchemassages, straaldouches, hydromasages, bruisbaden, stoombaden, etc.. Het zeewater wordt hierbij verwarmd om optimaal effect te hebben.

Thalasso is uiterst geschikt voor behandelingen van spier- en gewrichtsklachten.

Men is van mening dat een thalassotherapiekuur minstens zes dagen behoort te duren om haar werking volledig te ervaren.

Thalasso Reizen en therapieën boekt u bij een specialist

AllTravel Consultancy is een absolute expert op het gebied van bijzondere en luxe wellness reizen. Wilt u meer weten over health & wellness reizen met de mooiste - en beste - beauty spa's en wellness centra? Onze travel consultants zullen u graag adviseren en samen met u uw thalassosvakantie op maat samenstellen. Thalasso reizen in stijl doet u met een absolute specialist!


Vraag een THALASSO REIZEN prijsvoorstel op maat


Back

U heeft in de door ons aangeboden reizen nog niets passends gevonden en / of u wilt meer informatie ter voorbereiding en planning van uw vakantie?
Stel hier uw vraag, en in nauw overleg met u kunnen wij uw reis samenstellen.