home | Luxe | Exclusief | Wellness | M.I.C.E. | Services | Egypte Special | Contact
Samen reizen boeken vanaf uw bank met online Reisbureau AllTravel Vakantiereizen
Consultant Helpline
contact hotline AllTravel

HOT-LINE:
Afspraken
Informatie
Boekingen

Tel.

Detox Reizen
Gezond en stralend dankzij ontgifting

Positieve Energie voor Lichaam & Geest

Detox reizen kennen een groeiende populariteit en het is niet 'vreemd' meer om een reinigings- of ontspanningskuur als kuurreis - of deel van uw wellness programma - te volgen.

Wat is Detox?

Detox is een afkorting van detoxificatie ook wel ontgifting of ontslakking genoemd. De term detox is weer trendy en uitgebalanceerde therapieën zijn nu een vast onderdeel van menig health & beauty menu.

Een ongezonde manier van leven kan er toe bijdragen, dat de zelfreinigende kracht van het lichaam niet meer optimaal functioneert. Wanneer zich giftige restanten in ons lichaam verzamelen, is de gezondheid in gevaar. Maar met een paar eenvoudige behandelingen kunt u uw lichaam helpen afvalstoffen af te voeren, en bij het herstel te ondersteunen.

Elke ochtend een glas water met verdund citroensap is bijvoorbeeld een opkikker voor de lever, ons belangrijkste reinigingsorgaan. Tegelijkertijd levert het waardevolle vitamine C.

Detox & Cleansing in de wellness praktijk

Een detox kuur kent behandelingen die de afvalstoffen afvoeren en één manier is via de huid. Massages, stoombaden en sauna's openen de poriën, waardoor er stoffen afgescheiden worden en het mogelijk is om heilzame stoffen op te nemen. Het is een basis van wellnessreizen en kuurreizen.

'Panchakarma' is een ayurvedische detox & cleansing therapie, en slechts een voorbeeld van een kuur om positieve energie voor lichaam en geest op te wekken, en uiteindelijk gezond en stralend in het leven te staan.

Als wellness reizen specialist bieden wij u persoonlijke detox kuren op bijzondere locaties. Ontslakken of detox en reinigen door middel van speciale behandelingen in combinatie met een aangepast dieet. Vanzelfsprekend volgt u uw detoxprogramma in kleinschalige en sfeervolle detox retreats.

Wellness Detox Reizen boekt u bij een specialist

AllTravel Consultancy is een absolute expert op het gebied van bijzondere en luxe wellness reizen. Wilt u meer weten over health & wellness reizen met de mooiste - en beste - beauty spa's en wellness centra? Onze travel consultants zullen u graag adviseren en samen met u uw detox wellnessvakantie op maat samenstellen. Wellness reizen in stijl doet u met een absolute specialist!


Vraag een DETOX wellness prijsvoorstel op maat


Back

U heeft in de door ons aangeboden reizen nog niets passends gevonden en / of u wilt meer informatie ter voorbereiding en planning van uw vakantie?
Stel hier uw vraag, en in nauw overleg met u kunnen wij uw reis samenstellen.