home | Luxe | Exclusief | Wellness | M.I.C.E. | Services | Egypte Special | Contact
Samen reizen boeken vanaf uw bank met online Reisbureau AllTravel Vakantiereizen
Consultant Helpline
contact hotline AllTravel

HOT-LINE:
Afspraken
Informatie
Boekingen

Tel.

Ayurveda Reizen.

Ayurvedische behandelingen en therapieën op maat.

Originele ayurveda reizen volgt u in Sri Lanka en India. De ayurvedische behandelingen volgen hier de originele principes van deze eeuwenoude gezondheidstherapie.

Wat is ayurveda?

Het doel van ayurveda is om de individuele balans van de mens te herstellen. De Ayurveda specialisten en Ayurveda-artsen beoordelen welk van de drie grootheden (Dosha's) binnen uw gestel de balans verstoort en corrigeren dit met natuurlijke middelen.

Ayurveda is kuren zonder af te zien!

Een ayurvedische wellness reis is absoluut 'kuren zonder afzien'. Het is een prettige - meer dan 3000 jaar - oude natuurwetenschap om: gezonder te worden, je geest te verfrissen, heerlijk te eten en toch af te vallen en weldadig te ontspannen.

Elke Ayurveda-therapie wordt door uw Ayurveda-arts persoonlijk op u afgestemd en begeleid! De te gebruiken oliën en kruiden worden speciaal voor u samengesteld en gemaakt. Oosterse kruidenbaden, sauna's en massages maken van een ayurveda-kuur een heerlijke verwenvakantie.

Ayurveda als gezondheidskuur

Ayurveda kent opmerkelijke resultaten bij bijvoorbeeld: reumatische aandoeningen, slaapproblemen, chronische vermoeidheid, stress, hoge bloeddruk en migraine. Ayurveda als gezondheidskuur vraagt een langer verblijf en herhalen van de behandelingen en therapieën is aan te raden.

Ayurveda Healthresorts en bestemmingen welke bij u passen

Afhankelijk van het doel van uw Ayurveda behandelingen en therapieën (Gaat het om een wellness kuur of een gezondheidskuur) komen verschillende ayurveda-resorts in aanmerking.

  • Authentieke Ayurveda Reizen Sri Lanka
  • Ayurveda Reizen Kerala (India)
  • Ayurveda Reizen naar ayurvedische wellness Spa's in Duitsland

Een ayurveda reis met persoonsgebonden behandelingen en kuurprogramma's, eventueel dagelijks yoga en meditatie en een Dosha-specifiek dieet is dankzij de moderne kijk op wellness nu ook mogelijk op andere uitnodigende bestemmingen.

Luxe wellness spa's bieden ayurveda op maat en zo kunt u bijvoorbeeld op Mauritius heerlijk genieten van een afwisselende ayurvedavakantiereis. Wellbeing in combinatie met winter activiteiten, het Noorderlicht, yoga en ayurveda is mogelijk in Zweden. Een alternatief kan zelfs Het Mexicaanse San Miguel zijn.

Wij informeren u graag!

Ayurveda Reizen boekt u bij een specialist

AllTravel Consultancy is een absolute expert op het gebied van bijzondere en luxe wellness reizen. Wilt u meer weten over health & wellness reizen met de mooiste - en beste - beauty spa's en wellness centra? Onze travel consultants zullen u graag adviseren en samen met u uw ayurveda reis op maat samenstellen. Ayurveda-reizen in stijl doet u met een absolute specialist!


Vraag een AYURVEDA wellness prijsvoorstel op maat


Back

U heeft in de door ons aangeboden reizen nog niets passends gevonden en / of u wilt meer informatie ter voorbereiding en planning van uw vakantie?
Stel hier uw vraag, en in nauw overleg met u kunnen wij uw reis samenstellen.